Olen siis siirtynyt blogiaikaan käyttäen hyväksi vuodatus.netin palvelua ja Tuuliviirin hyvää pohjaa. Siitä suuret kiitokset heille. Kokeilin myös Bloggeria, mutta se ei oikein taipunut tarpeisiinin.

Ensimmäiset yritykset sisältöjen laittamisessa olivat takkuisia. Eilen illalla vuodatus.net kaatui juuri, kun olin siirtämässä uutta sivua, ja sivut olivat poissa puoleen päivään asti tänään torstaina.

Blogin tekeminen pitäisi olla joustavaa. Alisivujen alisivut tulisivat lennossa ja asettuisivat hierarkkiseen järjestykseen. Kaikki editointi saisi toteutua wysiwyg-tilassa, mikä koskisi tekstin ulkoasun muuttamista, tekstin siirtoa, kuvien laittoa, laatikoiden perustamista ja uusien sivujen haalimista.

Nykyiset blogi-työkalut riittävät hyvin, kun kyse on pelkästä tekstin kirjoittamisesta aikajärjestyksessä, mutta se ei kaikille riitä.

Joka tapauksessa olen saanut tänne sivun reunaan asetettua esseitäni, runojani, lapsuuden kokemista ja Digitodayssa julkaisemiani kolumneja. Käykää tsekkaamassa ja kommentoikaa tänne pääsivulle, jossa se on mahdollista päivittäisten vuodatusten yhteydessä.

Ryhdyn myös julkaisemaan näitä päivittäisjuttuja Taloussanomien Omasana-blogissa, joten sielläkin voi käydä katsomassa, mitä minä ja muut blogikirjoittajat ovat saaneet aikaan